bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Unieke keuzepakketten

Je woning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke woning in De Weezenlanden biedt je die kans. Koop je een woning in De Weezenlanden, dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben we 3 afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Pakket A
Kies je voor Pakket A, dan krijgt je woning sanitair van Villeroy & Boch (Omnia Architectura lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met fraaie vloertegels (30 x 30 cm) en wandtegels (25 x 33 cm). Je hebt daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.

In dit pakket zit tevens een keukencheque. Afhankelijk van de indeling waarvoor je kiest en van de wensen die je hebt, kan hiervoor een complete keuken op maat worden gemaakt. 
De getoonde prijzen op deze website zijn de prijzen op basis van Pakket A. 

Klik hier voor de uitgebreide prijslijst 
Klik hier voor meer informatie over Pakket B
Klik hier voor meer informatie over Pakket C

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen worden de pakketprijzen verrekend.

Vervallen pakket
Wil je liever geen pakket of maatwerk? Ook dat kan. Indien je hiervoor kiest, dan wordt je woning opgeleverd zonder keuken, sanitair, vloer- en wandtegels. De aansluitpunten en leidingen voor de keuken, de badkamer en het toilet worden afgedopt op de plaats waar ze op de verkooptekening staan aangegeven. Waar oorspronkelijk tegels zijn voorzien, blijft de ruwe vloer in het zicht. De wanden van het toilet en de badkamer blijven onafgewerkt. Bij dit pakket gelden gelimiteerde Woningborg-garanties ten aanzien van de niet aangebrachte zaken.