bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Unieke keuzepakketten

Je woning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke woning in De Weezenlanden biedt je die kans. Koop je een woning in De Weezenlanden, dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben 3 afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Pakket B
Valt je keuze op Pakket B, dan wordt de woning voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (Subway 2.0 lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De badkamer krijgt tevens een designradiator. De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met luxe vloertegels (45 x 45 cm) en wandtegels (25 x 40 cm). Je kunt daarbij kiezen uit diverse kleuren. 
Het pakket omvat tevens een keukencheque. Afhankelijk van de indeling waarvoor je kiest en van de wensen die je hebt, kan hiervoor een complete keuken op maat worden gemaakt.

De getoonde prijzen op deze website zijn de prijzen op basis van Pakket A. 
Op de prijslijst (te downloaden bij de brochure) zijn tevens de prijzen van de overige pakketten te zien.

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen worden de pakketprijzen verrekend.