bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Menu
Download
brochure

Unieke keuzepakketten

Je woning perfect afgebouwd. Zoals jij hem voor ogen hebt.

Wonen begint met de keuze van je huis. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Wonen is individueel. Je wilt zelf bepalen hoe je huis er straks van binnen uit gaat zien. Wonen in je eigen omgeving. Zelf gecreëerd, doordat je eigen keuzes hebt kunnen maken.

Elke woning in De Weezenlanden biedt je die kans. Koop je een woning in De Weezenlanden, dan krijg je namelijk de mogelijkheid om je woning helemaal naar eigen wens, smaak en budget te laten afwerken. Daarvoor hebben we 3 afgeprijsde keuzepakketten samengesteld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Pakket C
Met pakket C wordt je woning voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (grotendeels Subway 2.0 lijn). De douche wordt uitgevoerd als een inloopdouche met draingoot. De badkamer krijgt tevens een designradiator. Voor de wastafel in de badkamer is in dit pakket gekozen voor een 120 cm brede wastafelcombinatie (Venticello lijn) met 2 kranen en een onderkast. Boven deze wastafel word een luxe spiegel met led-verlichting aangebracht. 

De kranen zijn van het merk Hansgrohe. De vloeren en de wanden van de badkamer en het toilet worden afgewerkt met luxe vloertegels (60 x 60 cm) en wandtegels (31 x 61 cm). Het toilet kan worden voorzien van een accentwand. 
Ook bij Pakket C kun je kiezen uit diverse kleuren tegels. 
In het pakket zit tevens een keukencheque. Afhankelijk van je wensen en de indeling waarvoor je kiest, kan hiervoor een complete keuken om maat worden gemaakt.

De getoonde prijzen op deze website zijn de prijzen op basis van een het comfortpakket. 
Op de prijslijst (te downloaden bij de brochure) zijn tevens de prijzen van de overige pakketten te zien.

Je keuze is vrij!
Kies je liever niet voor een pakket? Wil je maatwerk laten uitvoeren, aanvullingen aanbrengen, of juist onderdelen weglaten? Ook dat kan. In die gevallen worden de pakketprijzen verrekend.